Αξίζει 400 ευρώ μια φανέλα με τους Rolling Stones;

Stones

Οι φανέλες με το λογότυπο των Stones που θα φορεθούν από την Barcelona στο πρώτο "El Clasico" την χρονιάς και διατίθενται σε τιμή 399 ευρώ η μία.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι το λογότυπο των Tongue and Lips of the Rolling Stones (Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρόνι Γουντ) θα εμφανιζόταν στη φανέλα που θα φορέσει η Μπάρτσα στο Κλάσικο, δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ότι χιλιάδες οπαδοί της Μπαρτσελόνα θα ήθελαν στην κατοχή τους  ένα τέτοιο ιστορικό δείγμα. 
 
Είναι ξεκάθαρα συλλεκτικό. Λογικό να έχει ξεσπάσει τρέλα στο Barça Store, όπου υπήρχαν 500 φανέλες προς πώληση. Εξαφανίστηκαν σε λίγα λεπτά.  Αλλά και ολόκληρο το διαδικτυακό απόθεμα έχει ήδη πουληθεί. Πλήρως sold out. Οι 700 φανέλλες με το σήμα του διάσημου συγκροτήματος έκαναν και διαδικτυακό sold out. H τιμή τους; Πανάκριβες: 399 ευρώ η μια! Δεν έμεινε ούτε μια!
 

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κίνηση στον κλάδο του marketing που προχωρά η Μπαρτσελόνα, με την ομάδα της Καταλονίας να ανακοινώνει επίσημα πως θα φορά φανέλες με την εμβληματική «γλώσσα», το logo των Rolling Stones, στο πρώτο Clasico της χρονιάς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου.

Η κίνηση έρχεται προς τιμή του πρώτου «στουντιακού» album που βγάζουν οι Stones μετά από 18 χρόνια, του Hackney Diamonds, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Σημειώνεται πως ο αριθμός των φανελών της Μπάρτσα με το logo των Stones θα είναι περιορισμένος καθώς θα κυκλοφορήσουν συνολικά 1899 φανέλες αγώνα και 22 φανέλες με τις υπογραφές των παιχτών της ομάδας.