Η Gen Z στο Κογκρέσο

Gen Z

Ήρθε η ώρα που η γενιά μας, η Gen Z , θα αρχίσει να μπαίνει ενεργά στην πολιτική.

Ήρθε η ώρα που νέες φωνές και νέες ιδέες θα ακουστούν και θα ψηφιστούν. Μία τέτοια φωνή κατάφερε να κερδίσει παραπάνω από το 58% των ψήφων και να πάρει μία θέση στο κογκρέσο στις ενδιάμεσες εκλογές στην Αμερική.

Σε ηλικία μόλις 25 ετών, ο Maxwell Forest, έγραψε ιστορία όπως αναφέρει για τους ανθρώπους στη Florida, την Gen Ζ και για όλους που πιστεύουν ότι αξίζουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Η θετή του οικογένεια, με καταγωγή από την κούβα, μετακόμισε στο Miami στις αρχές της δεκαετίας του 60  όπου και αναγκάστηκαν να υποστούν άθλιες συνθήκες για να επιβιώσουν και για να στηρίξουν την οικογένεια τους. Η βιολογική του μητέρα, ανήμπορη να τον μεγαλώσει ζώντας ήδη σε άθλιες συνθήκες και μπλεγμένη με ναρκωτικά και έγκλημα αποφάσισε να τον δώσει για  υιοθεσία για ένα καλύτερο μέλλον. Ο νεαρός Αφροαμερικάνος σήμερα παλεύει για όσα έζησε μικρός.

Μπαίνει λοιπόν σε ένα χώρο με μέσο όρο ηλικίας τα 58 έτη και που στην πλειοψηφία αποτελείται από λευκούς άντρες για να φέρει την αλλαγή.  Με όραμα για την κοινωνική αλλαγή, δικαιοσύνη αλλά και ευαισθησίες στα κλιματικά θέματα, κατά της βίας και των όπλων που επικρατεί στην Αμερική, και με συμμάχους τους ανθρώπους που του έδωσαν την ευκαιρία.

Η νέα γενιά ξεκινάει το δρόμο της για την δημιουργία ενός καλύτερου αύριο και εμείς είμαστε εδώ για να το στηρίζουμε. Ήρθε η ώρα να πιστέψουμε στους νέους και να ανοίξουν οι δρόμοι για εμάς.