Το «φιλαράκι» μας έφυγε…

φιλαράκι

Ο Matthew Perry έφυγε και όλοι μας θρηνούμε το δικό μας «φιλαράκι»

Το δικό μας «φιλαράκι» που μας χάρισε αμέτρητες στιγμές γέλιου, μας κράτησε συντροφιά μαζί με την παρέα του και μας έμαθε να αυτοσαρκαζόμαστε. Ένας ρόλος που στιγμάτισε πολύ κόσμο. Ωραίος, νέος με απίστευτο χιούμορ και μεγάλη καρδιά που όλοι θα θέλαμε για φίλο μας. Ο Matthey Perry είχε δηλώσει στο παρελθόν πως ένα κοινό που είχε με τον χαρακτήρα που υποδυόταν ήταν το χιούμορ.

 

Αν και είχε αναφέρει σε συνεντεύξεις του ότι δεν του άρεσε να τον φωνάζουν Chandler:

«Οι άνθρωποι με πλησιάζουν κάθε ημέρα και με φωνάζουν Τσάντλερ. Δεν τους απαντάω. Εάν κάποιος απευθυνθεί σε εμένα με το όνομά μου και μου πει «Γεια σου Μάθιου, λατρεύω τη δουλειά σου», θα το καταλάβω, αλλά εάν με προσφωνήσει με το όνομα του ρόλου. Δεν μου αρέσει και με έχει κουράσει αυτό. Δεν είμαι ο Τσάντλερ.» για όλους εμάς όμως, θα παραμείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές μας ως ο Chandler. Το δικό μας «φιλαράκι». Ο ρόλος, που με το ταλέντο του, κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αστείους χαρακτήρες που έχει υπάρξει σε σειρές.

«Γεια είμαι ο Τσάντλερ και κάνω αστεία, όταν νιώθω άβολα»

Ατάκα που αν την καλοσκεφτούμε, ταυτιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό.

Άλλωστε λένε πως οι άνθρωποι με τα περισσότερα τραύματα, έχουν και πολύ χιούμορ, για να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες στην ζωή τους. Και ο Matthew Perry είχε πολλές.

 Διανύοντας τις χρυσές του μέρες, ήρθε αντιμέτωπος με πολλές δυσκολίες που προέρχονταν και από τα παιδικά του χρόνια και τον ώθησαν σε καταχρήσεις. Καταχρήσεις που πάλευε χρόνια να αφήσει πίσω, μαζί με τους δαίμονές του.

Αν και είχε ήδη ξεγελάσει τον θάνατο στο παρελθόν χθες δεν τα κατάφερε. Καλό ταξίδι λοιπόν και ευχαριστούμε. Η αγαπημένη μας σειρά δεν θα είναι ποτέ ίδια πλέον. Η αγαπημένη μας συντροφιά άλλαξε, φτώχυνε απότομα.

 

Η πολυθρόνα άδειασε για πάντα.